Tyrskähdetty: miksi sairauslomapoissaoloja paljon, avainnippu löydetty ja kiitos kauniista konsertista

0

Henkilöstölautakunnan pj Nina Hamburg (kok.) kirjoitti viime Kaarina-lehdessä, että Kaarinan kaupunki on hyvä työnantaja. Mistähän sitten johtuu, että työntekijöiden sairauslomapoissaolot ovat erittäin suuria, kun niitä verrataan muihin työpaikkohin?

Vekkeli

Kiitos Kunnolan sisaruksille kauniista jouluisesta konsertista 15.2. Kaarina-talossa. Toivottavasti saamme jatkossakin teitä kuulla. Hyvää joulua ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle.

Maarit Snellman

Viime lehden pääkirjoituksesta: en minä ainakaan tunne ketään, joka käy sovituskoppiostoksilla ja sitten tekee ostoksensa netissä. Sanoisin päinvastoin. Netistä ostetaan sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Ei ole mitään ikävämpää kuin sovittaminen

 

Pahimukselle tiedoksi: minuakin jää vei (ja bussi auttoi) kuin pässiä narussa, tuloksena rannemurtuma, jalassa kalliit nastakengät. Tyksin päivystyksessä tohtori totesi, että talven ensimmäinen asianmukaisesti varustautunut.

Kyllä liukkaan kelin varoituksia tarvitaan

Piispanristin lampi aiotaan värkätä puistoksi – toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin! Bussista lampea ihailleena kävi usein mielessä, että siitä saisi upean mini-Maskun-Rivieran. Toivottavasti läheisyyteen saadaan viihtyisä ruokaravintolakin, ettei tarvitse Turun kautta toiselle puolen risteystä vaeltaa.

Tyrskyjä koko loppuvuodeksi

Löydetty avaimet Livian läheltä Kärrykadulta. Avainnipussa on vain yksi avain ja paljon muita koristeita. Avainnippua voi kysyä tuntomerkkejä vastaan numerosta 040 5463569.

Kehu tai moiti lyhyesti! Lähetä kommenttisi täällä tai tekstiviestinä numeroon 050 353 4200. Laita mukaan nimimerkki ja oikea nimesi. Nimesi jää vain toimituksen tietoon, mutta ilman sitä kommenttiasi ei julkaista.