Tyrskähdetty: miten Kaarina oikein tiedottaa ja millä asiantuntemuksella päätettiin Hovirinnan koulun urakasta?

0

Kaarina tiedottaa. Miten? Kyllä, kerran kuussa tms. signaalilla, jota paikoitellen (tai nukkuessa) ei kuulu? Mutta miten jos tulee akuutti ongelma? Esimerkiksi tulviminen.

Tollo kaupunkilainen

Millä asiantuntemuksella teknisen lautakunnan maallikkojäsenet päättivät Hovirinnan koulun rakentamisen urakkamuodosta ja hylkäsivät teknisten palvelujen ammattilaisten tekemän valmistelun ja esityksen? Hallintosääntöä pitäisi tarkistaa pikimmiten, muutoin amatöörit sössivat asiat ja kaupungin talouden.

Jake Brake

Kehu tai moiti lyhyesti! Lähetä kommenttisi täällä tai tekstiviestinä numeroon 050 353 4200. Laita mukaan nimimerkki ja oikea nimesi. Nimesi jää vain toimituksen tietoon, mutta ilman sitä kommenttiasi ei julkaista.