”Itku tuli, kun meidän uskottiin kohtelevan kissanpentuja kaltoin”

0

Kaarina-lehden toimitukseen otti yhteyttä järkyttynyt pariskunta. Yli viisikymppinen pariskunta kertoi olevansa se, joka oli kiinnittänyt kaarinalaismarketin ilmoitustaululle kohutun ”Halutaan kaksi kissanpentua” -lapun.

Lapusta oli noussut Facebookissa Kaarinalaiset -ryhmässä kiivas kiista, kun yksi keskustelunaloittaja kertoi poistaneensa lapun marketin ilmoitustaululta. Hän epäili, että pentuja kohdeltaisiin kaltoin. Kaarina-lehti kertoi kiistelystä viime viikolla.

– Vaimo purskahti itkuun, kun kuuli asiasta. Meillä on ollut kolmekymmentä vuotta kissoja, ja aina olemme pitäneet niistä hyvää huolta. Olemme huolehtineet niistä ja rakastaneet niitä! kertoo pariskunnan mies.

Heidän kahdesta kissastaan toinen, Elmeri, kuoli hiljattain. Toinen, sen sisko Noora, on iäkäs. Pariskunta toivoi löytävänsä kaksi pentua uusiksi perheenjäseniksi.

– Aina ennenkin on kissoja kyselty lapuilla ruokakauppojen ilmoitustaululla, ja niin me viimeksikin hankimme Nooran ja Elmerin, mies ihmettelee.

– Olisiko joku syyttänyt meitä roistoiksi, jos olisimme vaikka laittaneet, että ”Halutaan autonrenkaat”? Miten pelkän ilmoituksen perusteella joku voi julkisesti väittää, että olemme eläinten pahoinpitelijöitä?

Ilmoituksen poistaja oli myös olettanut heidän puhelinnumeroaan prepaid-liittymäksi. Pariskunta kuitenkin kertoo, että heillä on ollut sama puhelinnumero jo 15 vuotta.

Keskustelu kissanpennuista on sittemmin poistettu Facebookista.

Teksti: Maria Kesti