Johanna Saarisen kolumni: Käytä kaarinalaista!

0

Tätä kaunista sanaparia on helppo viljellä, mutta oletko seurannut tarkemmin omia ja mahdollisesti yrityksesi tekemiä hankintoja? Pystyisitkö suuntaamaan muutaman oston vielä paikalliseen yritykseen?

Tässä pari poimintaa Piispanristillä sijaitsevan Painolan lähiaikojen hankinnoista:

Painolalaiset viettävät pikkujouluja perinteisesti tammikuussa. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan, kun Kaarinasta löytyy upeita paikkoja? Tällä kertaa valintamme osui Villa Wolaxiin Kuusistoon. Ohjelmassa oli Escape! -mysteerin ratkaisu, hyvää ruokaa ja juomaa meren äärellä. Ohjelmassa oli lisäksi palvelualtis kaarinalainen Hyvinvointikeskus Relaxion, joka tuli kahden fysioterapeutin voimin hieromaan jumit pois painolalaisista ennen saunomista ja porealtaisiin pulahtamista.

Paperia Painolassa käytetään laidasta laitaan. Painotuotteissa käytettävä paperi ei pääse niin iholle kuin piispanristiläisen KRK Tukkurin Keijo Rantamolta ostettu vessa- ja talouspaperi. Hyvin pyyhkii!

Näyttöpäätetyöntekijöille on hankittu työlasit Tuomakselta, Kaarinan Silmälasista keskustasta. Toimistotarvikkeita täydennämme Kaarinan keskustassa sijaitsevasta Yrityshuollosta. Kakkukahvien kakut haettiin viimeksi Piispanristiltä Kosken Leipomosta. Henkilökuntaa on kiva muistaa keskustassa sijaitsevan Kaarinan Sisustuskulman tuotteilla.

Yritystä on hyvä myös kehittää. Myynnissä meitä on sparrannut kaarinalaisen Yrityspalvelu Enterfindin Karoliina.

Yrityksen tarjoama liikuntaetu kannustaa henkilökuntaa liikkumaan vapaa-ajalla. Painolan poppoo käykin muun muassa Kilosportissa Piispanristillä, Fit Kaarinassa keskustassa ja Kaarinan uimahallissa reenaamassa.

Kaarina on täynnä oman alansa osaajia. Tässä on vasta pintaraapaisu Kaarinassa toimivista yrityksistä. Bongaa lisää täältä: facebook.com/kaarinapalvelee.

PS. Kaarinan Yritys- ja palveluhakemisto 2020 jaetaan kaikkiin Kaarinan kotitalouksiin ja yrityksiin torstaina 30.1. Poimi talteen kupongit ja tutustu ilmoittaviin yrityksiin – jotka kaikki ovat erinomaisia omalla alallaan.

Johanna Saarinen

Painolan ja Loistosaaren yrittäjä, Kaarinan Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen