Onko tämä kaunis saunalautta sinun? – Poliisi etsii Piikkiöstä löytyneen karkulaisen omistajaa

0
Poliisi etsii tämän saunalautan omistajaa. Kuva: Lounais-Suomen poliisi.

Lounais-Suomen poliisi etsii sosiaalisessa mediassa saunalautan omistajaa. Ikkunanpuitteistaan kauniisti kuvioitu punamökkinen lautta on karannut omasta kotirannastaan ja todennäköisesti kovassa tuulessa ajelehtinut Piikkiön Konsaareen.

Poliisi julkaisi myös kuvan saunalautasta Konsaaren rannassa.

Jos saunalautta kuuluu sinulle, kehotetaan ottamaan yhteyttä Turun pääpoliisiaseman löytötavaratoimistoon. Puhelinnumero sinne on 0295 445 179.

Poliisi kehottaa myös kaikkia muita tarkistamaan rantansa siltä varalta, että sieltä puuttuu jotain tai jos sinne on tullut jotain ylimääräistä. Viime aikojen runsaat sateet, puuskittainen tuuli, suuret virtaamat ja tavanomaista korkeammalla oleva merivesi ovat aiheuttaneet odottamattomia yllätyksiä monilla rannoilla.