Pahimus: Kate-lehdestä, päivää

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Suomi pöyristyi, kun Elovena-neito kaurapuuropaketin kyljessä luopui 95 vuotta yllään pitämästään kansallismekosta ja puki päälleen mitäänsanomattoman sinisen koltun. Kansallispuvut ovat kestäviä, mutta sadassa vuodessa puku tuoksahti jo ikävälle ja oli rispaantunut, mutta luulisi, että Raisio-konsernilla olisi ollut varaa hankkia tilalle uusi.

Elovena-tytön uusilla vaatteilla houkutellaan kansainvälisiä markkinoita. Järkevintä olisi ollut jättää tyttö ilman rihmankiertämää, huomioarvoa tulisi enemmän eikä olisi tarvinnut luopua Elovena-tytön saunanpuhtaasta suomalaisimagosta.

Tämä oli todennäköisesti vasta alkua. Pyhä Katariina vientimarkkinoilla tähtäävässä Kaarinassa keikistelee pian twerkaten minihameessa, ja kaupungin nimi brändätään ulkomaalaisten helpommin lausuttavaksi Kateksi . Kuusiston linnanraunioista tulee The Ruin Centre of Six Village (ruotsiksi Sexbos Ruin Center ) tai latinan pohjalta iskevästi Rumpa (latinan rumpõ = mennä rikki, rikkoa).

Epäterveellisen Hesburger-pikaruuan tehdas Kaarinassa muuttuu soijapihvitehtaaksi ja kaurajogurtti Yosa karkaa Kaarinasta maailmaa valloittamaan… Ai juu, nämä olivatkin tapahtuneet jo.