Pahimus: Miten voi!

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Suomessa on kunnostauduttu viime eduskuntavaaleista saakka taistelemalla itse keksittyjä vihollisia vastaan, näin: 1. Ota joku heppu, heila tai poppoo. Keksi omasta päästäsi jotain pöyristyttävää, mitä väität heidän sanoneen tai tehneen. 2. Vastusta äänekkäästi kyseistä asiaa ja kuulosta ainoalta järjen ääneltä Suomessa.

Kaarinassa tätä taistelustrategiaa ei nyt ole suuresti näkynyt. Puutteen korjaamiseksi Pahimus ideoi tyrmistyttäviä väitteitä, joita voi vastustaa:

Valtionhallinto on linjannut, että Turun Vuokra-asunnot Oy lunastaa Kaarinan Vuokratalojen asuntokannan. Jatkossa TVT hallinnoi Kaarinan vuokralaismarkkinoita.

Kaarinan virkamiehet esittävät, että Kaarina-taloa siirretään 14,4 metriä luoteeseen, jotta uuden torin toiminnallisuus saadaan optimoitua.

Kokoomus vaatii, että Kaarinan päivähoitopula ratkaistaan yritys- ja työmarkkinakasvatuksella. Vanhemmat ottavat lapset mukaan töihin, kaupunki kustantaa heille mukaan virikekassin.

Vihreät ehdottavat, että Pyhän Katariinan tie suljetaan kokonaisuudessaan henkilöautoliikenteeltä, jotta kevyen liikenteen ja joukkoliikenteen käyttö tulisi aiempaa houkuttelevammaksi.

Ely-keskus ja Paraisten kaupunki suunnittelevat Paraistenväylän vetämistä Kuusistonsalmen yli Hovirinnan kohdalta. Uuden sillan perustuksiin hyödynnetään kustannustehokkaasti Hovirinnan rannan hiljattain tehtyä peruskorjausta.

(Kyllä joku vielä uskoo nämä!)​