Poliisi etsii harmaata vaurioitunutta BMW:tä: kolaroija pakeni onnettomuuspaikalta Raadelmassa

0

Poliisi pyytää havaintoja liikennevahinkopaikalta paenneesta henkilöautosta.

Sunnuntaina 5.1.2020 iltapäiväneljän jälkeen kolaroitiin 110-tien ja Raadelmaantien risteyksessä. Kolarin toinen osapuoli, harmaata BMW:tä kuljettanut, poistui onnettomuuspaikalta kovaa vauhtia jättämättä itsestään mitään tietoja.

Vihreää Honda Civic -merkkistä henkilöautoa ajanut oli kulkenut 110-tietä Turkuun päin. Raadelmaantien risteyksessä Stop-liikennemerkin takaa tullut harmaa BMW-merkkinen henkilöauto törmäsi Hondaan, ja BMW poistui paikalta kovaa vauhtia 110-tietä pitkin Helsingin suuntaan.

Poliisi pyytää liikennevahingon nähneitä tai vasemmasta kyljestään pahasti vaurioituneesta BMW-merkkisestä autosta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Lounais-Suomen poliisin vihjesähköpostiin (vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi).

 

Lue Kaarina-lehti diginä