Tanssimalla SM-kisoihin

0
Hede-Liis Kilp ja Benjamin Ahti vakiotansseja tanssimassa.

Tanssiurheiluseura Boleron järjestämiin vakio- ja latinalaistanssien GP-kisoihin osallistui viime lauantaina Raisiossa lähes sata paria. Kaarinan Fregolinaa edustavat Henrik Saastamoinen ja Iida Johansson jäivät niukasti haaveilemistaan mitalisijoista lauantain kilpailuissa. Yleisen eli Champion-sarjan vakiotansseissa pari sijoittui neljänneksi, vain yhden sijalukupisteen pronssitilasta.

Järjestävän seuran Boleron kaarinalaistanssija Otto Ståhlberg sijoittui parinsa Kelly Hallikin kanssa vakiofinaalissa kuudenneksi. Fregolinan pareista Julius Toivanen ja Assi Rusi sijoittui sijalle 10.

Pääluokan eli aikuisten Champion-sarjassa voitot menivät sekä vakio- että latinalaistansseissa Helsinkiin TK Masterin parille Gleb BannikovAda Varstala .

Saastamoinen ja Johansson onnistuivat hyvin myös latinalaistansseissa, joissa pari oli viides. Finaalipaikkaa pari tavoittelee myös 1. helmikuuta Helsingissä kisattavista latinalaistanssien SM-kilpailuista. SM-kilpailuihin tähyävät myös Raision kisoissa semifinaaliin ja jaetulle sijalle 9 tanssineet Fregolinan parit Otto HanskiSinikka Riskilä ja Nicklas Kekki – Laura Rietz . Toivasen ja Rusin loppusijoitus oli latinalaistansseissa 16.

Kaarinalaistanssijoista Benjamin Ahti tanssi parinsa Hede-Liis Kilpin kanssa molemmissa tanssimuodoissa sijalle 10. Samalle sijalle tanssi seniorisarjan latinalaistansseissa kaarinalainen Ella Tikkanen parinsa Mika Heikkisen kanssa. Toinen Boleron kaarinalaistanssija Maarit Nurmi ylsi myös 12 semifinaaliparin joukkoon senioreiden latinalaistansseissa sijoittumalla Jouni Lehtirannan kanssa sijalle 11.

Tanssiurheiluseura Bolero tarjoaa mahdollisuuksia tanssiharrastuksen aloittamiseen tällä viikolla Tuorlassa, jossa sunnuntaina alkavat lastentanssiryhmät.