Tyrskähdetty: Miksi Shell Kaarina ei puuttunut, kun nuorisojoukko ampui asemalla raketteja?

0

Onkohan ihan turvallista, kun ennen Kaarinan virallista ilotulitusta nuorisojoukko ampui raketteja sun muita pommeja viereisen huoltoaseman mittarikentältä? Aseman henkilökunta ei tähän puuttunut, mahtaako siis olla kyseisen yhtiön mielestä OK?

Lähellä asuva

Shell Kaarinan vastaus:

Ei yhtiön eikä henkilökunnan mielestä ole missään nimessä OK käsitellä tulentekovälineitä bensiiniaseman mittarikentällä tai tontilla.

Kyseinen tapaus sattui meidän tietojemme mukaan takapihalla, ei mittarikentällä. Aseman takapihalle ei ole ollut suoraa näköyhteyttä kassalta.

Aseman mittarikentällä ei ole ammuttu raketteja uutena vuotena. Olemme erittäin tarkkoja tästä asiasta, ja tähän puututtaisiin välittömästi, jos näin olisi. Asia voidaan varmistaa myös kameravalvonnasta.

Henkilökunnan mukaan ennen Kaarinan virallista ilotulitusta sisälle kuului paukku noin kello 19.50 eli 10 minuuttia ennen ilotulituksen alkua. Tämä ääni tuli aseman takapihalta S-marketin suunnalta. Henkilökunta ei kuitenkaan päässyt heti puuttumaan tilanteeseen, koska sisällä oli asiakkaita eikä myymälää voinut jättää ilman valvontaa.

Kauppias Kalle Saarinen

Satakaari Oy, Shell Kaarina