Auranlaakson oppilaat pääsivät tasapeliin TPS:n pelaajien kanssa

0
6-luokkalainen Amelia Salminen esittää ruotsalaiselle Henrik Larssonille kysymyksensä ruotsiksi Amanda Aron tsempatessa vieressä. Pientä jännitystä oli ilmassa! Vastauksen lopullisen muodon ”tulkkasi” ruotsin opettaja. Viidennen luokan tytöt, Isla Polo ja Venla Sahramaa, toimivat kirjureina.

HC TPS:n koulukiertue vieraili helmikuussa Auranlaakson koululla. Tepsiläiset kisasivat oppilaiden kanssa sählyssä, saivat vastattavakseen kysymyksiä ja jakoivat nimikirjoituksia.

Ystävyyspeli päättyi hienoon tasapeliin 2–2. Sanomalehtiviikon rohkaisemana viidesluokkalaiset Isla Polo ja Venla Sahramaa sekä kuudesluokkalaiset Amanda Aro ja Amelia Salminen astuivat toimittajan rooliin ja haastattelivat pelaajia suomeksi – ja ruotsiksi.

Millainen joukkuehenki Tepsillä on ja miten sitä rakennetaan?

Eemil Viro : Joukkueella on tosi hyvä henki, ja on kiva pelata yhdessä. Joukkuehenkeä ei varsinaisesti ole tarvinnut rakentaa, vaan se tulee automaattisesti, kun kuunnellaan kaikkia ja otetaan jokaisen mielipide huomioon.

Hur känns det att spela i TPS och i Åbo?

Henrik Larsson : Kul! Jag trivs bra här och tycker om laget.

Miksi alkukausi sujui heikommin?

Eemil Viro: Emme osanneet vielä pelata oikein samaan rytmiin. Nyt alkaa pelaamisesta olla yhteiset ajatukset ja peli kulkee paremmin.

Mitä teillä on tavoitteena?

Olli Kaskinen: Päästä pelaamaan Play off -pelit ja voittaa kovia pelejä.

Pelaajista paikalla olivat Lauri Korpikoski, Ilari Filppula, Henrik Larsson, Eemil Viro, Olli Kaskinen loukkaantuneen Lauri Pajuniemen tilalla, Petteri Wirtanen sekä Susanna Tapani . Lisäksi mukana oli tietenkin Jore-karhu.