Avi näpäytti Verkanappuloita

0

Aluehallintovirasto linjasi, että Verkanappulat Oy toimi vastuullisesti järjestäessään tilapäisiä toimitiloja vesivahingosta kärsineen Knatteby-päiväkodin lapsille. Yhtiö ei kuitenkaan ollut tehnyt muutoksista ajoissa asianmukaisia ilmoituksia.

Laki vaatii yksityisiä palveluntuottajia tekemään viipymättä kirjallisen ilmoituksen, kun toimintaan tulee olennaisia muutoksia tai jokin yksikkö lakkautetaan. Avi kehottaa Verkanappuloita ja Kaarinan kaupunkia jatkossa kiinnittämään tähän paremmin huomiota. Nyt muutokset tulivat ilmi yksittäisen henkilön huolestumisen vuoksi.

Ruotsinkielisen Knattebyn Piispanristin tiloissa tapahtui vuosi sitten mittava vesivahinko. Vanha Knatteby lakkautettiin tammikuussa, ja uusi Knatteby aloitti hiljattain Kaarinan keskustassa. Lisäksi samoissa tiloissa toimii suomenkielinen Nappulakylä.