Gallup: paras ja kamalin harrastuskokeilu?

0
Mikaela Koskinen (31 v) Littoisista. Kuvassa myös Tuikku Lehvonen (8 v).

Vastaamassa Mikaela Koskinen (31 v) Littoisista:

Mikä on ollut paras ja kehnoin harrastuskokeilu elämäsi aikana? Paras oli telinevoimistelu, jota olen muutenkin nuorempana harrastanut. Kehnoin oli paritanssikurssi, jossa oli vain paljon itseäni vanhempia.

Mitä harrastusta, yhdistystä tai lajia toivoisit Kaarinaan? Voisin harrastaa jotain vauhdikasta, missä tanssiliikkeitä harjoitellaan yksin tai ryhmässä.

Minkä vinkin olet saanut tällä torilla napattua? Aion todennäköisesti liittyä Mannerheimin Lastensuojeluliiton tukiperheisiin. Olen jo pitkään miettinyt tätä, ja työskentelen itse päiväkodissa. On lähellä sydäntäni auttaa tarvitsevia.

Vastaamassa Leena Konkka Kaarinan keskustasta:

Mikä on ollut paras ja kehnoin harrastuskokeilu elämäsi aikana? Parhaat kokemukset ovat tulleet jumpista, ja käyn nytkin kolme kertaa viikossa sellaisissa. Lisäksi käyn kuoroissa ja teen pitkiä lenkkejä. Porukka ja yhteenkuuluvuuden tunne johonkin yhteisöön on parasta näissä lajeissa. Kehnoimmat kokeilut ovat olleet sellaiset tanssikokemukset, joissa muut olivat jo pitkällä ja itse ei oikein osannut liittyä mukaan vauhdista.

Mitä harrastusta, yhdistystä tai lajia toivoisit Kaarinaan? Toivon ruotsin keskustelun kurssia tänne Kaarina-taloon. Töissä jouduin nimittäin puhuman paljon ruotsia, mutta nyt on tullut taukoa, joten olisi kiva palauttaa mieleen ja oppia lisää.

Minkä vinkin olet saanut tällä torilla napattua? Kansalaisopiston erilaiset ruokakurssit ja pihasuunnittelukurssit. Rakastan ruuanlaittoa, ja uudet reseptit ovat aina tervetulleita. Thaimaan matkoilla ihastuin ensimmäistä kertaa eksoottisiin ruokiin.

Teksti ja kuvat: Ada Potinkara