Hääpäivää vietetään Radio Novan Kaarinan-paketilla

0

Radio Novan Iltapäivän ohjelmassa avattiin helmikuun alussa Kaarinasta tullut muhkea paketti. Kaarinan kaupunki ja kaarinalaisyritykset olivat lähettäneet lukuisia isoja ja pieniä lahjoja Unboxing-sarjaan, jossa puretaan kaupunkien lähettämiä paketteja ja kommentoidaan hirtehishumorisesti niiden sisältöä.

Paketin sisältö arvotaan jollekulle, joka kommentoi videota Facebookissa. Kaarinan paketti sai Facebookissa lukuisia innokkaita kommentoijia. Arpa osui Kristiina Kuusistolle – joka on kaarinalainen, vaikka sattuukin asumaan nykyään Paimiossa.

– Kyllä tämä tuli oikeaan osoitteeseen! Koko paketin sisällölle on varmasti käyttöä! 34-vuotias Kuusisto riemuitsee.

Erityisesti häntä ilahdutti Kavalton tilan lahjakortti. Hän meni Kavalton tilalla viime kesänä naimisiin, ja 1-vuotishääpäivää päästään nyt viettämään samaan paikkaan savusaunaan. Kaarina-lehden tilaus oli myös parhaimmasta päästä: hän saa oman lehden eikä sitä tarvitse lukea enää vain vanhempien kotona.

Kaarina-lehden mainoslahjakorttia moni olisi käyttänyt kosimiseen, mutta sen Kuusisto antaa lahjaksi yrittäjäystävälleen. Isoäitinsä hän vie Tuorlaan lounaalle, ja POPS!-jäätelöillä hän ilahduttaa kummilapsiaan ja näiden sisaruksia.

– Ja heti alkoi täällä Paimiossa kuhina, että Paimiollekin pitää saada oma paketti, Kuusisto kertoo.

Idea Unboxing-sarjaan osallistumisesta tuli Kaarinassa RKP:n kaupunginvaltuutetulta Åsa Gustafssonilta , joka oli kuunnellut Radio Novaa ja tullut ajatelleeksi, että Kaarinakin voisi osallistua sarjaan. Paketin kokosi Sinikka Huttunen , joka toimi viime vuoden puolella kaupungin tiedottajana.

– Kokemus oli kiva, vaikka etukäteen hirvittikin, millaista vitsiä meistä väännetään! Huttunen kommentoi.

Paketin avaamiskohtaa ei tiedetty etukäteen, vaan Kaarinassa jännitettiin joka maanantai. Paketti lähetettiin Radio Novaan marraskuussa.

Kaarinan video sai 387 kommenttia. Määrä oli vaatimaton verrattuna Kaarinaa seuranneisiin Naantaliin ja Raisioon, joista ensin mainittu sai lähes kaksituhatta kommenttia, Raisiokin yli tuhat.

Teksti: Maria Kesti