Hovirinnan rannalle havitellaan ensi kesäksi konttiravintolaa

0
Kylmää pelkäämätön uimari tarkeni uida Hovirinnan rannalla tammikuussa 2020 ilman saunaakin. Nykyinen sauna on pieni ja huonokuntoinen.

Kaarinalaiset ovat malttamattomina odottaneet uutta rantasaunaa ja ravintolaa Hovirintaan, mutta niitä ei saada ensi kesäksi eikä todennäköisesti edes kesäksi 2021. Kokoomuksen valtuustoryhmä havahtui asiaan ja ehdottaa aloitteessaan, että rannalle järjestettäisiin pikaisesti väliaikainen konttiravintola.

Toiveissa on ainakin ulkosuihkut, kesäkioski ja terassiravintola.

Lisäksi keskustan valtuustoaloitteessa ehdotetaan Kaarinaan uimarannoille uimavalvojaa.

Kokoomuksen toisessa valtuustoaloitteessa esitetään tupakoinnin kieltämistä ja jätteiden kierrätyksen tehostamista Kaarinan uimarannoilla ja leikkipuistoissa. Kesällä rantojen roskikset pursuavat usein lajittelemattomista jätteistä ja pulloista.

Virkamiehet ja päättäjät ottavat myöhemmin kantaa, pystytäänkö toiveita toteuttamaan ja miten paljon ne maksaisivat.