Lähde mukaan Rakas Kaarina -valokuvakilpailuun

0
Kaunis hetki Rauvolanlahdella. Luontokuvakisaan voi lähettää esimerkiksi tämäntapaisia kuvia Kaarinasta.

Missä ovat Kaarinan kauneimmat, hauskimmat ja erikoisimmat kolkat? Tai paikat, joihin liittyy eniten muistoja?

Kaarina-lehti, Kaarinan kaupunki, Kaarinan Kehitys Oy ja Know Your Hoods järjestävät valokuvakilpailun, jossa etsitään kuvia rakkaimmasta Kaarinasta.

Kilpailu alkaa tänään keskiviikkona 5.2. Kuvia etsitään kolmeen eri sarjaan, joista kustakin valitaan voittaja. Lisäksi loppufinaalissa äänestetään koko kisan voittaja.

Kilpailu alkaa Luonnon helmassa -sarjalla. Kaarinasta otetuilla luontokuvilla voi osallistua kisaan noin kahden viikon ajan, 16.2. asti, ja sarjan voittaja julkaistaan seuraavassa Kaarina-lehdessä.

Luonnon helmassa -sarjaan voi osallistua millä tahansa luontokuvalla, kunhan se on Kaarinasta. Kuva voi olla yhtä hyvin maisema- kuin lähikuva. Samoin kuvan kohde voi olla yhtä hyvin metsistä, kallioilta tai meren aavalta kuin pihalta tai kukkaruukusta.

Kuvien ei tarvitse olla uusia, vaan myös vanhoilla digikuvilla voi osallistua kisaan. Muista kuitenkin kertoa, mistä ja milloin kuva on otettu. Lisäksi jos kuvaan liittyy tarina, sen saa mielellään kertoa.

Myöhemmin avataan kisat sarjoihin Moderni ja historiallinen Kaarina sekä Kaarinalaisten elämää.

Kaarina-lehti, Kaarinan kaupunki, Kaarinan Kehitys ja Know Your Hoods valitsevat sarjojen voittajat. Lisäksi lukijat voivat osallistua loppufinaalin voittajan äänestämiseen. Loppufinaalin voittaja julkistetaan 8.4. Kaarina-lehdessä.

Sekä sarjojen voittajat että finaalin voittaja palkitaan. Luonnon helmassa -sarjan voittajalle on luvassa pullakahvit kahdelle Taikinatalossa, Kaarinan keskustassa sijaitsevassa uudessa leipomokahvilassa.

Finaalin voittajan palkintona on 100 euron lahjakortti Littoisiin 50/50 Bistroon -ravintolaan. Myös äänestäjien kesken arvotaan palkinto.

Lähettämällä kuvan kisaan annat samalla luvan siihen, että kuvaa voi julkaista kilpailua koskevissa julkaisuissa Kaarina-lehdessä sekä Kaarinan kaupungin, Kaarinan Kehityksen ja Know Your Hoodsin verkkosivuilla ja some-kanavilla. Parhaista kuvista kootaan mahdollisesti myös näyttely Kaarina-taloon.

Miten osallistun kisaan?

Luonnon helmassa -sarjaan voi lähettää kuvia 16.2. asti.

Kerro kuvan yhteydessä, mistä ja milloin kuva on otettu.

Ilmoita myös nimi tai nimimerkki, jota haluat käytettävän mahdollisen voiton yhteydessä.

Lisätietoja löytyy Know Your Hoodsin verkkosivuilta täältä.

Millä tahansa seuraavista keinoista osallistut kisaan:

Instagramissa: Tägää kuvaan #rakaskaarina.

Facebookissa: Lisää kuvasi Know Your Hoodsin Facebook-sivuilla kisapostauksen kommenttiosioon.

Sähköpostilla: Lähetä kuva osoitteeseen info@cyf.fi.