Pahimus: Kyllä nyt on hyvä mieli

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Viime jouluna tuli annettua monta käyttökelpoista lahjaa, jotka varmasti tulivat tarpeeseen ja lämmittivät mieltä. Tässä ne ovat.

Lumilapio. Jääkaira. Merkkisukset ja -monot nopeasti kasvavalle teinille. Retkiluistimet. Rattikelkka. Toppahaalari taaperolle (valkoinen). Potkukelkka. Pulkka. Lumenpudotin. Thermokerrasto. Lumikengät. Liukuri. Pilkkihaalari. Hiekoituskärry. Minisukset. Suksipussi. Osallistumismaksu lumiveistoskilpailuun. Auton lumipeite. Koiran vedettävä kelkka. Auton lohkolämmitin. Metsäsukset. Jäärauta. Autoskrapa. Vauvapulkka. Pilkkivapa. Jäänaskalit. Kahden istuttava liukuri. Suksipidikkeet. Pulkka metallijalaksilla. Kirja jääveistosten tekemisestä. Tavara-ahkio. Ohjekirja jäälyhdyistä. Pitovoide. Hiekanlevitin. Kola. Lumipotkulauta. Taitettava lumilapio autoon. Lumentyönnin. Hiekoitushiekkasäiliö. Kirja ”Näin saat upeita valokuvia lumesta”. Kenkien liukuesteet. Pakkasvoide. Ohjattava pulkka. Lumiharja. Matkaliput hiihtolomaksi Kiinaan Wuhaniin.