Poliisi etsii harmaata autoa, josta on hajonnut sivupeili – auto törmäsi tyttöön alakoulun edessä ja kaasutti pois

0

”Hei sinä hopeanharmaan mersun kuljettaja! Onko autosi vasemman sivupeilin kotelo keittiöni pöydällä? Jos on, ole ystävällinen ja ota yhteyttä. Törmäsit keskiviikkona 15.1.2020 aamulla klo 7.30 tyttäreeni hänen ollessaan ylittämässä suojatietä. Hidastit hieman vauhtia törmäyksen jälkeen, ja kun näit, että henkilö johon törmäsit, nousi omin voimin pystyyn, jatkoit matkaasi.”

Näin kirjoitti kaarinalainen äiti Facebookissa pian tapahtuneen jälkeen.

Nyt myös poliisi etsii autoilijaa.

Auto töytäisi tytärtä Pyhän Katariinan tiellä Auvaistentien risteyksessä, lähellä Piispanlähteen alakoulua.

Harmaa auto tuli Kaarinan keskustasta päin. Auton arvellaan olevan Mercedes Benz -merkkinen.

”Ilmeisesti tulit Kurkelantien valoristeyksestä ’vanhoilla vihreillä’. Tyttäreni selvisi nyrjähtäneellä nilkalla ja venähtäneellä ranteella sekä säikähdyksellä. Jos hän olisi ollut askelen pidemmällä, olisi todennäköisesti käynyt paljon pahemmin. Olisi asiallista, että ilmoittaisit itsestäsi”, äiti kirjoitti myös.

Mikäli jollain on tietoja tapahtumasta tai kyseisestä henkilöautosta, tiedot pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.