Tyrskähdetty: Migri ei toimi oikein, miksi työntekijät eivät itse maksa Föliä ja verhot ovat aina alhaalla

0

Onkohan siellä Migrissä ihan tervettä porukkaa? Ollaan milloin iäkkäiden isoäitien kimpussa tai perheiden, joilla on omaisia Suomessa. Terveet nuoret miehet tallustelevat vapaina, vaikka olisivat tehneet rikoksia. Heidäthän pitäisi palauttaa!

Auttakaa ihmiset kaikella tavalla

Väärä veto, Kaarinan kaupunki. Miksi kaupunkilaisten pitäisi maksaa kaupungin henkilöstön vihertyminen Föli-lippujen muodossa? Eiköhän käytetä varat niihin, jotka sitä avustusta todella tarvitsevat. Mitähän muita etuuksia heillä on ja minkä varjolla?

Vihertynyt itse maksaen

Miksi uusiin taloihin hankitaan isoja ikkunoita, jos niissä on aina verhot alhaalla tai sälekaihtimet kiinni?

Esimerkkejä Kaarinan keskustassa