KaaPo-talon kustannukset ylittyvät 40 000 eurolla

0
Arkistokuva viime syyskuulta keskeneräisestä Kaapo-Talosta ja Olli Tuomisesta.

Jalkapalloseura Kaarinan Pojat on pyytänyt Kaarinan kaupungilta takausta 40 000 euron lisälainaan. Rahat tarvitaan maaliskuussa valmistuvan KaaPo-talon rakennuskustannuksiin, jotka ylittävät kustannusarvion edellä mainitulla summalla.

Kaarinan kaupunki myönsi aiemmin seuralle 80 prosentin omavelkaisen takauksen noin 350 000 euron suuruiseen pankkilainaan. Kaupunginhallitus esittää nyt valtuustolle, että kaupunki takaa seuran lisälainan.

Vastavakuudeksi kaupunki saa kiinnitykset sekä vuokraoikeuteen että siinä sijaiseviin vuokralaisen omistamiin rakennuksiin koko takaussumman määrälle. Lisäksi kaupunki edellyttää, että rakennuksen pukutilat ovat kentällä järjestettävien liikuntatapahtumien yhteydessä kaikkien urheiluseurojen käytössä.