KaaPo teki sunnuntaina seurahistoriaa: Kuopion Palloseura saapuu Keskurille tavoittelemaan paikkaa Suomen Cupin kahdeksan parhaan joukosta

0
Tomi Kivikosken valmentama KaaPon miesten edustusjoukkue mittaa seuraavaksi Suomen Cupissa hallitsevan Suomen mestarin Kuopion Palloseuran tason.

Kaarinan Poikien miesten edustusjoukkue teki sunnuntaina seurahistoriaa selviytymällä 16 parhaan joukkoon jalkapallon Suomen Cupissa. Mikään kaarinalainen miesjoukkue ei ole aiemmin selviytynyt yhtä pitkälle vuodesta 1955 asti järjestetyssä kilpailussa.

Temppu varmistui, kun KaaPo kukisti Kakkosen Cupin välierässä sunnuntaina Hämeenlinnan Jalkapalloseuran lukemin 2–0. Kun Suomen Cupin puolivälierät arvottiin maanantaina, antoi arvontatulos jälleen uuden palan historiaa: KaaPo pelaa puolivälieräottelunsa hallitsevaa Suomen mestaria Kuopion Palloseuraa vastaan.

Ottelu pelataan Keskurin tekonurmella 14. tai 15. maaliskuuta.

– TPS tai Inter olisi tietysti ollut mieluisin arvontatulos, mutta kyllä hallitseva Suomen mestari on varmasti kolmanneksi paras vaihtoehto. Pitää olla tyytyväinen arpatulokseen, KaaPon puheenjohtaja Olli Tuominen myhäilee.

– Toive on, että saisimme pelin lauantaille, koska silloin on KaaPo-talon viralliset avajaiset ja ottelutapahtuma olisi hieno yhdistää sen kanssa, hän jatkaa.

Voitto HJS:stä vie KaaPon myös Kakkosen Cupin finaaliin, joka pelataan 15. toukokuuta. Vastustaja tuohon otteluun tulee toisesta välieräparista TPV–Jippo, joka pelataan tulevana viikonloppuna.