Kaarinalaiseen elämään kuuluu lehmiä, orava, ystävyyttä ja Saaristo Open

0
Viimeisen sarjan voittajaksi valittiin Taru Sysinoron kuva Saaristo Openista. ”Naapurikylän megatähti rokkaa! Michael Monroe esiintyy Saaristo Openissa, Hoviranta 10.6.2017”, kuvailee Sysinoro kuvaansa. Arvio: ”Tummanpuhuvassa kuvassa on mahtava kesäfestareiden tunnelma. Kuvassa on hienot, intensiiviset värit ja hyvä sommittelu. Kuva todistaa, että Kaarinassa tapahtuu paljon kiinnostavaa.”

Rakas Kaarina -kisan viimeisen sarjan voittajakuva on valittu. Kaarinalaista elämää -sarjan voittajaksi tuli Taru Sysinoron väkevä kuva Saaristo Openista Hovirinnasta kesäkuulta 2017.

Kuvaan oli vangittu maaginen hetki pimeydestä hektiseltä festarilta, jossa laadukas valokuvaaminen on usein vaikeaa. Festarilava näyttäytyy lähes harrypottermaisena linnana. Pimeydessä toisiaan lähellä olevien ihmispaljouden aistii, ja silti kuvassa on väljyyttä ja ilmaa. Väkevät värit, pysähtyneen jännittynyt tunnelma ja vastakohdat puhuttelivat tuomaristoa.

Valokuvia tuli Kaarinalaisten elämää -sarjaan parisenkymmentä. Ilmeisesti kuvaajien mielestä kaarinalaiset ovat tavallista karvaisempia, sillä useassa kuvassa oli kuvattu eläimiä. Kärkeen pääsivät voittajakuvan lisäksi Kaarinan maalaista menneisyyttä kuvaava lehmäkuva, orava sekä kuva ystävyydestä.

Rakas Kaarina -kisassa on nyt jäljellä loppufinaali, jossa kaarinalaiset saavat päättää koko kisan voittajan. Know Your Hoods -yrityksen verkkosivuille on kerätty 20 parasta kuvaa, joiden kesken loppukamppailu käydään. Mukana on myös kuvia, joita ei ole näytetty aiemmin.

Kisan voittajalle on luvassa 100 euron lahjakortti ravintola 50/50 Bistroon Littoisiin. Lahjakortti on voimassa vuoden verran. Äänestäjien kesken arvotaan 2 kahden leffalipun pakettia Kino Piispanristiin.

Äänestysaikaa on 29.3. asti, ja voittaja julkistetaan Kaarina-lehdessä 8.4.

Kilpailu on Kaarina-lehden , Kaarinan kaupungin, Kaarinan Kehitys Oy:n ja Know Your Hoodsin järjestämä. Äänestys löytyy täältä.