Kaarinan pääkirjastosta saa take away -kirjastokassin

0
Kirjastovirkailija Satu Loijas vinkkasi viime kesänä Kaarinan kirjastossa kiinnostavasta luettavasta. Arkistokuva.

Jos kodin korona-arkeen ei ehtinyt haalia kirjastosta riittävästi luettavaa, puutteen voi paikata nyt. Kaarinan pääkirjastosta saa tilata lukemista, katseltavaa tai kuunneltavaa take away -kirjastokassiin, joka noudetaan Kaarina-talon ovelta.

Vaski-kuljetukset eivät kulje kirjastojen kiinnioloaikana, vaan on mahdollista lainata ainoastaan Kaarinan kirjaston omiin kokoelmiin kuuluvaa aineistoa.

Kirjastokassiin voi pyytää esimerkiksi aikakauslehtiä, kaunokirjallisuutta, tietokirjallisuutta, sarjakuvia, cd-levyjä, nuotteja, elokuvia, konsolipelejä tai äänikirjoja.

Kirjaston henkilökunta saattaa sujauttaa mukaan myös yllätykseksi vinkkejä, suosituksia tai uutuuskirjoja.

Kirjastokassin saat ottamalla yhteyttä Kaarinan pääkirjastoon sähköpostilla paakirjasto@kaarina.fi (laita otsikoksi Kirjastokassit) tai soittamalla (puh. 02 588 4400).

Kerro, millaista aineistoa haluat ja kenelle. Voi esimerkiksi pyytää yleisesti kuvakirjoja 5-vuotiaalle tai vanhoja kotimaisia elokuvia 80-vuotiaalle. Ilmoita myös kirjastokortin numero sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero, johon voi ilmoittaa noudosta.

Kun kassi on valmis, kirjasto ilmoittaa siitä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Kassin voit noutaa varausnumerolla Kaarina-talon pääovelta arkisin kello 9–16.