Kirjoja ei voi enää palauttaa kirjastoon

0
Kirjastot pysyvät myös Kaarinassa kiinni ainakin 14. toukokuuta asti. Kuva on arkistokuva vanhasta pääkirjastosta.

Valtion hallituksen tekemän linjauksen mukaisesti myös kirjastot pysyvät suljettuina ainakin 13. toukokuuta asti. Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalveluiden tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun saakka. Kulttuuritapahtumat siirretään mahdollisuuksien mukaan ensi syksyyn ja verkkoon.

Viime viikolla asiakkaiden oli mahdollista tilata kirjastosta take away -kassillinen lukemista. Aluehallintovirasto on ohjeistanut kirjastoja lopettamaan kaiken sosiaalista kanssakäymistä ja asiakaskontakteja vaativan kirjastotoiminnan koronavirustilanteen vuoksi. Kaarinan pääkirjasto lopettaakin take away -kirjastokassipalvelun välittömästi. Ainoastaan ne tilaukset, joihin on jo vastattu, voidaan toimittaa asiakkaille.

Lisäksi palautusten vastaanottaminen loppuu ja palautusluukut suljetaan. Lainoissa ei ole eräpäivää, eikä niistä tule maksuja kiinnioloaikana.

Kirjasto palvelee edelleen verkossa. Erilaisiin e-aineistoihin voi tutustua osoitteessa vaski.finna.fi.