Tarjoatko apua kotikaranteenissa oleville tai riskiryhmille? Kerro Kaarina-lehdelle

0

Kaarinassa on torstain jälkeen eletty korona-pandemian vuoksi poikkeustilassa, jossa kaikki ovat joutuneet muuttamaan totuttuja tapojaan. Kaarinassa on tällä hetkellä runsaasti sekä kotikaranteeneissa olevia että kodeissaan asuvia iäkkäitä ja muita riskiryhmään kuuluvia, joiden olisi hyvä välttää ihmisjoukkoja, kuten kauppaan menemistä.

Mikäli aikeissasi on tarjota heille apua esimerkiksi käymällä kaupassa tai apteekissa heidän puolestaan, ota yhteyttä Kaarina-lehteen (toimitus@kaarina-lehti.fi).

Kaarina-lehti kokoaa artikkelia tarjolla olevasta avusta neljän seinän sisälle oleville. Artikkelissa ei kuitenkaan välitetä yksittäisten henkilöiden nimiä ja yhteystietoja, vaan tarjoa apua esimerkiksi yhdistyksen nimissä. Voit myös toimia yhdyslinkkinä sosiaaliseen mediaan, jossa naapuriapua on tarjottu.

Samoin jos järjestät esimerkiksi ulkotapahtumia ja -esityksiä kotikaranteenissa olevien ilahduttamiseksi, vinkkaa niistä Kaarina-lehdelle.

Mahdollisuuksien mukaan artikkelissa saatetaan kertoa myös kotiinkuljetuspalveluita tarjoavista yrityksistä. Yrityksille ensisijainen tiedotuskeino on kuitenkin ostettu ilmoitus (ilmoitusmyyjien yhteystiedot: terese.kukkonen@kaarina-lehti.fi, ann-mari.siikalampi@kaarina.fi).

 

Lue Kaarina-lehti diginä täältä