Tyrskähdetty: missä on kaupungin tiedotusliite, kirjoittakaa isommalla präntillä ja mihin Mehiläisen väki pysäköi

0

Monet ovat uskossa, että Kaupunki tiedottaa -lehtistä ei enää julkaista, kun sitä ei ole aikoihin näkynyt. Meitä on satoja kuntalaisia, jotka eivät surffaile netissä. Ymmärtääkö kaupunki kunnolla viranomaisen vastuunsa tiedottamisessa?

Kaarina-lehden välissä pääsi perille parhaiten

Jos on tarkoitus, että ikäihmiset saavat luettua ilmoituksen, voisiko sen laittaa kunnollisella isolla präntillä? Ja mustalla valkoiselle, ei minkään kuvan päälle?

Ei aina jaksa etsiä suurennuslasia

Jatkoa viime viikon lukijan kuvaan Kaarinan keskustan parkkipaikoista. Minne Mehiläisen lääkärit, hoitajat ja muu henkilökunta mahtaa pysäköidä autonsa, vai liikkuvatko he kaikki julkisilla? Sitä suuremmalla syyllä tyhjä parkkialue vapaaseen käyttöön.

Parkkipaikkaa keskustasta päivittäin etsivä

Erkki Paanasen viime lehden mielipiteestä: Ystävä-kahvila ei ole kaikkien kaarinalaisten yhteinen tapaamispaikka. Olen käynyt siellä muutamia kertoja Paletin runoryhmän kanssa esiintymässä, ja kaksi kertaa minut on yritetty käännyttää ovella sanomalla, että olen liian nuori sinne. Ystävä-kahvila palvelee varmaan hyvin vanhoja ihmisiä, mutta kaikille avoin se ei ole.

Runotyttö

Vastauksia Tyrskähdyksiin:

Kaarina tiedottaa -lehteä ei jaeta huhtikuussa

Kaarina tiedottaa -lehtistä julkaistaan elokuun 2020 loppuun asti. Tämän jälkeen julkaisu korvataan noin viisi kertaa vuodessa ilmestyvällä asukaslehdellä, jonka hankinta on hankintalain perusteella kilpailutettu. Hankintasäännösten vuoksi emme voi suoraan valita tiettyä yritystä. Viralliset kuulutukset julkaistaan normaalin käytännön mukaan Kaarina-lehdessä ja verkossa.

Kaarina tiedottaa -lehtisen jakeluhäiriöistä voi ilmoittaa numeroon 02900 10040.

Koronatilanteen vuoksi Kaarina tiedottaa -lehtistä ei kuitenkaan julkaista huhtikuussa. Tapahtumat ja monet muut tilaisuudet on peruttu. Lisäksi koronatieto muuttuu nopeasti eikä todennäköisesti olisi tiedotuslehden ilmestyessä enää ajantasaista.

Julkaisemme sen sijaan tarpeen mukaan Kaarina-lehdessä ilmoituksia sekä tiedotamme asukkaitamme eri palveluiden yhteydessä, verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, Kaarina-talon ovessa sekä median välityksellä.

Katariina Wirén

Kaarinan kaupungin tiedottaja

Mehiläisellä ei ole omia parkkipaikkoja

Mehiläisellä ei ole Kaarinan toimipisteessään asiakkaille tai henkilöstölle nimettyjä paikkoja taloyhtiön pihalla tai muuallakaan. Henkilökunta taittaa työmatkansa eri tavoilla – osa omalla autolla, osa julkisilla kulkuneuvoilla ja varsinkin lähistöllä asuvat polkupyörällä tai kävellen. Kehotamme henkilökuntaa suosimaan ympäristöystävällisiä liikkumismuotoja.

Autolla liikkuvat työntekijät pysäköivät muiden keskustassa työssäkäyvien tapaan alueen yleisille parkkialueille. Toisinaan paikka löytyy hieman kauempaa, mutta muutaman minuutin kävely ulkoilmassa tekee hyvää.

Juha Hämäläinen

Työelämäpalveluiden yksikönjohtaja, Mehiläinen Turun seutu