Uran viikko pähkinänkuoressa: parhaan pelaajan myynti, valmentajan vaihto ja elintärkeä voitto

0
Andrew Johnston (oik.) korvasi viime viikolla Kristian Palotien Ura Basketin päävalmentajana.

Ura Basketin viime viikosta ei tapahtumia uupunut. Korisliigassa pelaava kaarinalaisjoukkue avasi viikon maanantaina ilmoittamalla, että sen viime aikojen paras pelaaja Darious Moten siirtyy loppukaudeksi Puolan liigan Trefl Sopotiin. Motenin myyntiä seurasi torstaina uutinen, jossa kerrottiin joukkueen päävalmentaja Kristian Palotien irtisanomisesta. Häntä seurasi tehtävässä apuvalmentajan roolista pääkäskijäksi korotettu Andrew Johnston .

Lauantaina pudotuspelipaikasta yhä kamppaileva Ura kaatoi Turun palloiluhallissa sarjajumbo Uudenkaupungin Korihait ja puhalsi vielä pienen liekin viimeiseen toivonkipinään paikasta kahdeksan parhaan joukossa. Helpolla paikka puolivälieriin ei kuitenkaan aukea, sillä matkaa pudotuspeliviivan päälle oli ennen tiistai-illan Ura–Kobrat-ottelua neljä pistettä.