Pahimus: Hups

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Kaikki tai ei mitään, on minun mielipiteeni. Ei yhtäkään ihmiskontaktia. Minä en ole tungeksinut kauppaan tartuttelemaan, tilasin ruuat verkkokaupasta kotiinkuljetuksella. No niin joo, kun otin ruokakassin vastaan ja niihin ruokiin oli joku kuitenkin jo koskenut ja niihin päin hengittänyt, niin saman tien naapurin kanssa tuli vaihdettua pari sanaa, hän kun sattui siinä naapuriovella olemaan ja ihan kunnon matkan päässä. Ja kun siinä oltiin, tuli asteltua parin metrin päähän hänestä, ettei tarvinnut kaikille asiaa kailottaa. Ja kun niin lähellä jo oltiin, mentiin katsomaan, mikä vika on minulla jakohihnassa, hän kun arveli tietävänsä syyn. Hän haki jakoavaimen ja ojensi sen minulle, ja kun siinä vierekkäin oli jo oltu ja samaa tavaraakin käpälöity, niin tuntui typerältä enää vainoharhaisesti varoa ja mentiin hänelle juomaan oluet. Ja kun siellä oltiin, siellä oli hänen perheensä, viisi henkeä ja vaari, ja kun jo kuitenkin oltiin ihmiskontakteissa, tuntui hölmöltä, ellei olisi kutsuttu paria kaveria mukaan. Ja kun peli alkoi jotenkin jo olla menetetty, mentiin kaikki Pekan luo, ja siellä olikin monta kymmentä ihmistä. Siinä kohtaa oli sitten enää turhaa varoa mitään, niin kutsuttiin sakit viikonloppuna stadionille ja pidettiin hauskaa. Kai meitä lopulta joku seitsemänsataa viikonlopun aikana siellä oli, mutta sinällään kyllä olin ollut tosi vastuullinen ja tilannut ruuat verkkokaupasta.​