Pahimus: Hyvät väistelijät

0

Päivää, Sini Sanahelinä, käytetäänkö teidän yksikössänne kirurgisia vai kankaisia hengityssuojaimia?

– Suhtaudumme vakavasti koronaepidemian ehkäisemiseen ja kannamme vastuumme viruksen leviämisen estämiseksi. Toimimme ministeriön, sairaanhoitopiirin ja kunnan epidemiaviranomaisten suositusten mukaisesti sekä olemme varmistaneet yksikön toimintakyvyn ja jatkuvuuden. Pidämme asiakkaittemme ja työntekijöittemme hyvinvointia etusijalla.

Päivää, Pekka Vähäsana, käytetäänkö teidän yksikössänne kirurgisia vai kankaisia hengityssuojaimia?

– Kyllä maskeja pitää käyttää.

Päivää, Leila Ohisana, käytetäänkö teidän yksikössänne kirurgisia vai kankaisia hengityssuojaimia?

– No on meillä tästä puhuttu mutta ne oli ensin väärää kaliiberia ja sitten tuli toisia, mutta ei me ihan tiedetä, kumpaa ne on. Tätä ei sitten saa laittaa lehteen! Kysy Sini Sanahelinältä ja Pekka Vähäsanalta.