Poliisi ajoi kortitonta autoilijaa takaa pitkin Kaarinaa

0

24-vuotias ajokortiton kuljettaja yritti sitkeästi karistaa poliisit kannoiltaan viime viikon tiistaina iltaviiden aikaan, onnistumatta.

Takaa-ajo alkoi, kun poliisipartio kiinnitti huomiota vastaansa ajaneeseen henkilöautoon ja päätti tarkistaa sen kuljettajan kunnon. Kun poliisipartio kääntyi auton perään, kyseinen auto kiihdytti voimakkaasti ja ampaisi kohti Kaarinaa.

Auto jatkoi vauhdilla Uudenmaantien yli Saaristotielle, kääntyi sieltä Voivalantielle kohti Kaarinan keskustaa, ajoi hurjalla ylinopeudella Koulumestarinkadulle ja pysähtyi Oppipojankadulle. Kuljettaja lähti karkuun, eikä häntä saatu heti kiinni.

Sivullisen henkilön ilmoituksesta kuljettaja kuitenkin löydettiin läheltä liikekiinteistöstä, jonne hän oli mennyt piiloon.

Autossa oli kaksi matkustajaa.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.