Saaristo Open siirretään loppukesään – ohjelmistoon tulee muutoksia

0
Saaristo Openin promoottori Kalle Keskinen maaliskuussa 2020.

Saaristo Open oli tarkoitus järjestää kesän aloitusfestivaalina, mutta se siirretäänkin koronapandemian vuoksi kesän päätösfestivaaliksi elokuun loppuun.

Festivaali järjestetään 28.-29.8.

Päätös siirrosta oli järjestäjien mukaan helppo.

– Vaikka yleisörajoitukset päättyvät toukokuun lopussa, haluamme, että Saaristo Openin vieraat voivat nauttia tapahtumasta rauhallisin mielin, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoo.

Kaarinan kaupunki, festivaalin yhteistyökumppanit, yritysasiakkaat sekä esiintyjät ovat puoltaneet Saaristo Openin siirtoa kesän lopulle.

– Kaikki ovat ymmärtäneet tilanteen vakavuuden ja ovat samalla mielellä, että Saaristo Open halutaan mahdollistaa. Tilanne on meille vaikea. Vaikka peruuttaminen olisi ollut meille taloudellisesti kannattavin ratkaisu, haluamme saada perinteen jatkumaan ja ihmisille kivaa odotettavaa vaikean ajan keskelle, Keskinen jatkaa.

Saaristo Openin ohjelmistoon tulee muutoksia, ja tapahtuma palautuu kaksipäiväiseksi. Osa jo julkaistusta artistikattauksesta säilyy.

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin. Kolmen päivän lipun ostaneet voivat hakea halutessaan hyvitystä huhtikuun aikana.

 

Lue Kaarina-lehti diginä täältä