Tyrskähdetty: Kiitos Kaarinan Apteekille ja kirjastolle, mutta missä on opaslehtinen

0

Haluaisin kiittää Kaarinan Apteekkia esimerkillisestä toiminnasta. Sain lääketoimituksen suoraan kotiin tänne Piispanristille. Ystävällistä palvelua! Terveisin 70+ riskiryhmään kuuluva asiakas.

Karenssissa

Tuhannet kiitokset Kaarinan kirjaston Take away -kirjastokassista. Kassiin oli valittu monia mielenkiintoisia kirjoja. Ihana keksintö korona-arkeen!

Varausnumero 17357

Terveyskeskus ja muut kaupungin osastot, yritykset, yhdistykset. Käykää laittamassa verkkosivunne ajan tasalle. Nyt niissä on sikin sokin tietoa ajalta ennen ja jälkeen koronan. On vaikea tietää, mikä on se, mihin pitäisi uskoa.

Sometus ei riitä

Mistäköhän löytyisi yksi 6000 lounas-esitteestä? Kotiini Hovirintaan sitä ei ole jaettu, Kaarinan kaupungin sivuilta sitä ei löytynyt, normaalisti kaiken tietävä Googlekaan ei esitettä tuntenut, vaikka haetutin useilla eri kriteereillä.

Epätietoinen

Odotin opaslehtistä, missä on ohjeita ruuan kotiinkuljetusmahdollisuudesta. Miksi Hiiskanmäen alueelle ei jaettu? Koskiko tämä vain keskustan asukkaita?

Kai meidät on unohdettu

Vastaus tyrskähdyksiin lounasesitteestä:

Kaarinalaisten ravintoloiden kädenojennus kuljettaa ihmisille kotiin ruokaa lounaan hinnalla on aiheuttanut paljon mielihyvää ja kiitoksia mutta myös jossain määrin pahaa mieltä.

Kaarinassa on yli 14000 taloutta. Päätimme painaa yhteensä 6000 esitettä. Alun alkaenkaan esitteiden ei ollut tarkoitus riittää kaikkiin koteihin. Rajasimme jakelualueen koskemaan moottoritien eteläpuoleista aluetta, ja kerrostaloihin jaoimme pääsääntöisesti vain alakerran ilmoitustaululle yhden yhteisen esitteen. Lisäksi tosiasia on, että aivan kattavasti emme pystyneet jakelua toimittamaan. Sitä pahoittelemme. Moni jakelija jätti väliin myös postilaatikot, joissa lukee ”Ei mainoksia, kiitos”.

Vilpittömän auttavaisella mielellä tätä kuitenkin tehtiin.

Mikäli on mahdollisuus itse noutaa esite, niitä on edelleen saatavilla Kaarina-talon palvelupisteessä. Ovikelloa soittamalla pääsee sisään. Netistä löytyy tietoa Kaarinan kaupungin sivuilta otsikolla Yksityinen ateria- ja kauppapalvelu sekä Kaarinan Kehitys Oy:n sivuilta Ajankohtaista.

Toivon sydämestäni, että Kaarina ja kaarinalaiset selviävät tässä poikkeustilanteessa suuremmitta vauriotta. Autetaan toinen toisiamme ja tehdään parhaamme.

Merja Kantalainen