Tyrskähdetty: koirien jätökset pitäisi siivota ja missä ovat kaupungin laskut

0

Minulla ei ole mitään eläimiä vastaan, ottaisin koiran mielelläni, mutta se vastuu… Joo-o. En tiedä kaupungin järjestyssäännöistä, mutta käsittääkseni koirien jätökset tulisi korjata niille varatuille pöntöille.

j.leskinen fan

Koskahan Kaarinan kaupunki aloittaa tämänvuotisten terveyden- ja sosiaalihoidon käyntien laskujen lähettämisen? Eikö olisi ollut aika jo lähettää asiakkaille tiedote kotiin? Laskuttamattomuus on saanut ainakin minun talouteni kuralle.

Tyytymätön

Jäin Paraisten S-marketin parkkipaikalla mottiin, kun ostoskärryjä oli jätetty yhteen suojaan niin tulvimalla, että ohi ei päässyt autolla. Eikö niitä kärryjä voi viedä parin metrin päähän toiseen suojaan? Tai voisiko suojan sijoittaa muualle?

Odotella täytyi

Vastaus Tyrskähdykseen: Sosiaali- ja terveydenhuollon laskut pian tulossa

Kaarinan kaupungin myyntilaskutus on saatu ohjelmistomuutosten jälkeen aloitettua maaliskuussa. Seuraavana lähtee asiakkaille myös sosiaali- ja terveydenhuollon laskuja.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutunutta harmia laskutuksen viivästymisestä.

Laskuilla on normaalit maksuajat, jotka alkavat laskun lähetyspäivästä. Kaikkia alkuvuoden laskuja ei lähetetä kerralla, jotta laskut eivät eräänny yhtä aikaa. Laskuihin voi pyytää tarvittaessa maksuaikaa.

Kaupungin tämän vuoden ensimmäinen myyntilasku tulee kaikille paperisena. Saatuasi paperilaskun käy verkkopankistasi tilaamassa Kaarinalta e-lasku, ja siten saat jatkossa kaikki Kaarinan laskut e-laskuina verkkopankkiisi. Näin säästät luontoa ja kaupungin postitusmaksuja. Laskut ovat heti perillä, eivät katoa matkalla ja säilyvät vuosia verkkopankissasi.

Sinikka Sinervuo-Koskinen

Talousjohtaja, Kaarinan kaupunki