Tyrskähdetty: Varastettiinko terveyskeskuksesta hengityssuojia ja kaipaako joku pyöräänsä?

0

Kävin flunssaoireiden takia Kaarinan terveyskeskuksessa koronapuolella. Sisään mennessä oli ohjeet hengityssuojaimen asettamisesta kasvoilla, mutta sillä hetkellä niitä ei pöydällä ollut. Hoitaja toi kuitenkin pöydälle ison nipun. Minun jälkeeni koronapuolelle tuli kaksi ihmistä, jotka pukivat kasvoilleen hengityssuojat. Kotiin lähtiessäni huomasin, että suojat olivat kadonneet pöydältä. Varastivatko he ne? Hengityssuojista on huutava pula. Terveyskeskuksen olisi hyvä kehittää jokin muu systeemi suojien antamiseen. ​

Kotihoidon asiakas

Kaipaako joku sinistä, Helkama-merkkistä lasten/nuorten polkupyörää? Pyörä on nojaillut useita viikkoja valopylvästä vasten Littoisten Monitoimitalon alikulun jälkeen.

Lenkkeilijä