Virvon varvon etänä

0

Palmusunnuntai on tulossa, mutta virpojien ei koronaepidemian vuoksi kannata lähteä kiertelemään ovelta ovelle.

Evankelisluterilainen kirkko suosittaa, että perinteisen kierroksen sijaan tuttuja voi virpoa etänä esimerkiksi puhelimen Skype- tai WhatsApp-yhteyksillä. Virpomisoksia voi myös käydä viemässä sukulaisen ovelle tai postilaatikkoon. Jos oksia ei saa lähteä ulos keräämään, niitä voi piirtää.

Virvottu voi lähettää lapsen tai hänen vanhempiensa tilille pienen rahasumman, tai palkkion voi postittaa.

Kaarinan ja Piikkiön seurakunnissa palmusunnuntain etätapahtumat ovat pieniä ja osin vasta muotoutumassa. Kaarinan seurakunta on taltioinut sosiaaliseen mediaan pääsiäismusikaali-hartauden, joka esitetään palmusunnuntaina kello 9.30. Jumalanpalvelusta voi seurata verkossa Turun tuomiokirkosta osoitteesta virtuaalikirkko.fi.