KaaPo kohtaa hallitsevan Suomen mestarin keskurilla juhannusviikolla

0
KaaPon päävalmentaja Tomi Kivikoski vuosi sitten toukokuussa.

Koronarajoitusten takia maaliskuussa peruuntunut jalkapallo Suomen Cupin ottelu pelataan Kaarinan keskusurheilukentällä 17. kesäkuuta. KaaPon miesten edustusjoukkue kohtaa neljännesvälieräottelussa hallitsevan Suomen mestarin Kuopion Palloseuran.

Otteluun voidaan ottaa tämänhetkisen tiedon mukaan 500 katsojaa. Lipunmyynti käynnistetään seuran puheenjohtajan Olli Tuomisen mukaan heti, kun seura on saanut Palloliitolta ja aluehallintovirastolta tarkemmat ohjeet ottelutapahtuman järjestämiseen.

Suomen Cup jatkuu kesäkuussa tiiviillä ohjelmalla, sillä Cupin puolivälierät pelataan 23.–24. kesäkuuta ja välierät 27.–28. kesäkuuta. Suomen Cupin finaalin ajankohta tarkentuu myöhemmin.