MLL vetää kesällä etäkerhoa eka- ja tokaluokkalaisille – ilmoittaudu mukaan nyt

0
Kuva viime kesältä lasten kalastuskurssilta, jonka järjestivät Kaarinan MLL ja Länsi-Suomen Kalatalouskeskus. Kuvassa Katja Malén MLL:stä, Anu Niinikorpi Kalatalouskeskuksesta, Outi Lehtinen MLL:stä ja Petri Rannikko Kalatalouskeskuksesta. Onkimassa Paavo Tikkanen (takana), Valtteri Malén, Ahti Lehtinen, Oiva Lehtinen ja Veeti Malén.

Monet kesäleirit ja -kerhot on peruttu, ja harrastukset ovat tauolla. Koulujen kesäloman alkaessa eka- ja tokaluokkalaiset viettävät päivänsä yksin.

MLL Kaarinan yhdistys päätti järjestää Etäkaverikerhon 1.–2.-luokkalaisille kaarinalaisille videopalvelu Zoomin avulla. Kerhoa vetävät MLL Kaarinan hallituslaiset sekä MLL-nuoret.

Luvassa on leikkejä, pelejä, askartelua, liikuntaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Kerho pidetään kesäkuussa.

Ryhmiä on kaksi. Kumpaankin mahtuu kymmenen lasta, ja etusijalla ovat ne, jotka ovat täysin yksin kotona.

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa tiistaisin kello 10–11 ja torstaisin kello 14–15. Ilmoittautumiset 24.5. mennessä osoitteeseen kaarinan.yhdistys@mll.fi. Kerro lapsen nimi, ikä/luokka-aste, huoltajan sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Kerro myös, kumpaan ryhmään toivot sekä viettääkö lapsi kesää yksin kotona.