Pahimus: Koronailot TOP 5

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Eeeei, oi ei oi ei, kirjastot on kiinni, kahvilat on kiinni, kirkot ja opistot on kiinni… Nyt on kiire. Okei, tämä polvenkorkuinen lehdetön puska suojaa minua tarpeeksi. Sijalla 1: Puskapissat.

Desinfioin kädet, kuljen kaupassa ottamassa tavaraa enkä koske naamaani ennen kuin kassojen jälkeen, kun olen taas desinfioinut kädet. Nenä muuten kutiaa. Se kutiaa. Aargh, se kutiaa! Nyt kutiaa ylähuuli! Nyt leuka! Sijalla 2: Kauppairvistelyt.

Jes, tulen ajatelleeksi, että ei kannata koskea yleiseen ovenkahvaan paljain käsin. Otan nenäliinan taskusta ja painan kahvaa sen kanssa. Laitan nenäliinan taskuun ja viiden minuutin päästä niistän siihen. Taisin muuten niistää samaan nenäliinaan myös vähän ennen kuin avasin sillä ovenkahvan. Sijalla 3: Viruksen leviämistä edistävät varotoimet.

Me olemme tavanneet ystäviä ja sukulaisia, pidämmehän riittävät turvavälit. Nykyään kaksi metriä on kätevästi noin 30 senttimetrin verran. Sijalla 4: Itsepetokset.

Korona-ajan vuoksi teen työt miten sattuu / kiljun perheenjäsenille / en ole vaihtanut kalsareita viikkoon. Sijalla 5: Hyvä tekosyy löytyy ihan mille tahansa.​