Pahimus: Mitä lapsista jäi kotiin?

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Viime Kaarina-lehdessä kerrottiin, että Itämerestä voi vähentää sinilevää poimimalla tyrninmarjoja. Ilmastonmuutos pysäytetään poimimalla puolukoita ja lajien sukupuutto estetään poimimalla pihlajanmarjoja.

Lehdessä kysyttiin myös, miksi mäyränraato lojuu yhä Piispanristillä. Sen pitäisi lojua muualla. Ely voisi raahata sen esim. Turun puolelle. Vaihtoehtoisesti Turkuun pitäisi saada oma haiseva mäyränraato.

Tasa-arvoisiin risteyksiin ilmaantuu Kaarinassa kolmioita. Sateenkaarijärjestöt moittivat ratkaisun olevan paluuta natsiaikoihin. ”Vaikka homoseksuaalisuuden sijaan nyt puhutaan tasa-arvoisuudesta, kolmiolla merkitsemisen ei pitäisi kuulua sivistysvaltioon”, ihmetellään tiedotteessa.

Mitä haluaisit lapsesi muistavan kesälomastanne? kysyttiin Kaarina-lehden kannen ilmoituksessa. No yökylän mummolassa, ulkomaanmatkan, partioleirin ja häät, #%& korona!

Yli 90 prosenttia kaarinalaisista oppilaista palasi kouluun, kertoi lehti. Loput oppilaista jäi kotiin. Pahimus arvelee, että kotiin jätettiin hiuksia ja varpaankynsiä. Todennäköisesti joku oppilas jätti kotiin myös aivot.​