Rinkelin uusi johtaja laisti paperityöt – virka täytyy julistaa auki uudelleen

0
Leikkejä Kaarinan vuorohoitopäiväkodissa helmikuulta 2017. Julius Kallio ja Jesse Palo näyttivät, miten mahtavat vauhdit saa vatsalaudoilla nukkarissa eli lepohuoneessa.

Kaarinassa valittiin maaliskuussa vuoropäiväkoti Rinkelille uusi johtaja. Hänen oli tarkoitus aloittaa työnsä 4.5.

Uusi johtaja ei kuitenkaan ole ilmoittanut kirjallisesti, milloin ottaa viran vastaan. Hän ei myöskään ole esittänyt viran ehtona ollutta lääkärintodistusta terveydentilastaan tai esittänyt lain vaatimaa rikosrekisterin otetta. Valintapäätös täytyy rauettaa.

Sivistyslautakunta ei ollut valinnut varahakijaa kieltäytymisen varalle, joten vuoropäiväkodin johtajan virka julistetaan näillä näkymin uudelleen haettavaksi. Edellisellä kierroksella hakijoita oli kolme.

Varhaiskasvatusjohtaja Päivi Kemppainen kertoo, että Rinkelin uusi johtaja on ollut kaupunkiin yhteydessä suullisesti ja sähköpostilla. Hän ei ole silloin viestittänyt, että ei ottaisikaan paikkaa vastaan.