Tyrskähdetty: Ei palloiluhallia tarvita, miksi ei ollut Kaatuneiden muistojuhlaa ja auto törmäsi tyttäreeni

0

Kaarinassa on liikuntapaikkoja jo ihan tarpeeksi. Valkeavuoren liikuntahalli on liikaa. Rakentakaa sinne sirkus. Pääsevät hölmöt viettämään vapaa-aikaansa sinne. Urheilu voi laajasti kokoontua sinne.

Ripe

Kiitos Kaarinan kunnalliselle oikomishoidolle, että ette jätä potilaita heitteille, vaikka koronan vuoksi ajat on peruttu. Potilaille soitetaan, kysytään kuulumiset ja annetaan ohjeita oikomisen suhteen. Arvostamme tätä panostusta suuresti, kiitos!

Hoitoon tyytyväinen äiti

Moitin lyhyesti! Uimahallilta lähtevä hiekkatie Hovirinnan rantaan päin on täynnä koirien jätöksiä. Roskiksiakin löytyy matkan varrelta, joten miksi?

Koiranomistaja, joka lainaa kyllä pussin tai vaikka kaksi, jos on tarvis!

Miksi ei järjestetty Kaatuneiden muistopäivänä mitään muistotilaisuutta? Eihän se ulkona olisi ollut mahdotonta! Olen syntynyt vuonna 1939, ja sain enon kummiksi. Hän joutui armeijaan ja sitä tietä rintamalle, josta ei palannut. Omasta lapsuudestani kuusi vuotta oli sota, ja muistan sen niin. Tuntuu pahalta kummienoni ja monen muun puolesta, ettei heitä enää muisteta.

Unohtavatko nuoremmat, mitä tämän maan eteen on tehty?

Hei sinä autoilija, joka ajoit 18.5 maanantai-iltana Turun suunnasta ja käännyit valoista oikealle Kairiskulmantielle. Törmäsit valoissa tyttäreni skootterin perään ja ajoit vain tiehesi. Olisi ollut reilua pysähtyä ja kantaa vastuu virheestäsi!

JJniemi