Tyrskähdetty: Ilkivaltaa Hovirinnan rannassa, tenniskentältä lentää palloja ja käsidesit tarvitaan kassoille

0

Hovirinnan rantaa on kunnostettu hienoksi isolla rahalla. Lauantai-iltapäivällä rannalta lähtiessäni nuoriso heitteli koristeeksi tuotuja isoja kiviä mereen. Kävin sanomassa asiasta. Palautteeksi sain keskisormen heristelyä. Vanhempien kannattaa olla kiinnostuneita, mitä siellä rannalla oikein touhutaan.

Veneilijä

Uimahallin viereisellä tenniskentällä aita retkottaa Paraistentielle päin vuosi vuodelta aina vaan alemmaksi. Tennispallosta voi saada aika slaagin kävelytiellä.

Pitäisin pääni

Nyt, kun Kaarinassakin lisätään ajoteille varoituskolmioita, olisikohan mahdollista asentaa kolmiot niin, että sen asennuskulma on hieman vinossa? Silloin keltainen väri pilkahtaa myös etuajo-oikeutetulle tielle. Vieraalla paikkakunnalla on vaikeaa havaita varoituskolmion harmaata takasivua.

Pertti Kuusisto

Miksi kaikissa Kaarinan kaupoissa ei ole käsidesejä kassoilla? Siellä sadat ihmiset näpläävät samoja maksupäätteitä. Törkeää henkeen ja terveyteen kohdistuvaa välinpitämättömyyttä! Kun kysyin erään kaupan kassalla asiaa, vastaus oli, että ei!

Kärryjenkin luona käsidesi usein loppu

Viime Kaarina-lehden ylioppilasjutussa olisi ollut tarpeen huomioida, että diplomi-insinööriksi opiskelu Turussa ei ole uusi asia. Åbo Akademin kemiallis-teknillinen tiedekunta on perustettu sata vuotta sitten vuonna 1920, ja sieltä valmistuu diplomi-insinööriksi.

Sieltä valmistunut