Tyrskähdetty: Kiitos avuliaalle veneilijälle, onko koronakirjettä näkynyt ja koira iski keskurilla kiinni

0

Kiitos ystävälliselle veneilijälle, kun sunnuntaina 3.5. hinasit veneemme takaisin kotisatamaan kärsittyämme koneongelmista Kuusiston salmessa. Toivottavasti kaikki veneilijät olisivat kaltaisiasi ja auttaisivat toisiaan ongelmien ilmaantuessa.

Veneilijä Kuusistosta

Onkohan kukaan Kaarinassa saanut Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronakirjettä? Kansalaiskirjeen sanottiin tulevan jokaiseen kotiin huhtikuun aikana, mutta ainakaan minä en ole saanut sitä. Olen kysynyt asiaa myös tuttavapiiristäni, eikä kenellekään heistä ole tullut kirjettä. Asumme Paraistentiellä Kaarinan keskustassa.

Kahdeksankymppinen seniori

Kaarinan keskusurheilukentän lähellä pururadalla iso musta villakoira syöksyi metsästä ja otti hampailla kiinni, kun olin juoksemassa. Koira irrotti, kun nainen huusi sitä, mutta nappasi uudestaan kiinni, kun jatkoin juoksemista. Ei tällaisten koirien voi antaa juosta vapaina. Vaikka isoja vaurioita ei tullut, anteeksi olisi voinut pyytää. Olisi käynyt pahasti, jos olisin kaatunut, ja nuoremmat alkavat pelätä koiria. Jos tiedät, mistä koirasta on kyse, otatko yhteyttä, puh. 0400 532372.

Lenkkeilijä