Elämä on taianomaista koronankin keskellä – Mökki Galleria avautuu jälleen

0
Sibel Kantolan Odottamaton vieras.

Rauhalinnassa Kaarinassa sijaitseva pieni taidegalleria Mökki Galleria on pitänyt ovensa säpissä korona-aikana, mutta eilen tiistaina ovet avattiin yleisölle jälleen.

Kesäkuussa esillä on galleristi Sibel Kantolan näyttely Odottamaton vieras . Gallerian tiedotteessa kerrotaan näyttelyn esittelevän taiteilijan taikamaailmoja, joihin siirtyminen auttoi häntä ankeana koronakeväänä.

Kantola toivoo näyttelyn tuovan hyvää mieltä muillekin. Hän kertoo eläneensä korona-aikaa vaihtelevissa tunnelmissa ja kaivanneensa ihmisiä. Teosten mielikuvitusmaailmat veivät eri aikaan ja paikkaan ja muistuttivat elämän taianomaisuudesta. Töiden mielikuvitushahmot yllättivät välillä itse taiteilijankin…

Näyttelyssä on akryyli-maalauksia ja sekatekniikalla tehtyjä töitä.

Kesällä näyttelyissä hyödynnetään myös pihaa, joten koirat ja muut lemmikit ovat tervetulleita mukaan. Lisäksi kesäkuussa paikalla on pop up -kahvila. Myös J.J.Nierin herkkuillat jatkuvat.

Mökki toimii samalla Kantolan ateljeena, joten mökissä syntyy kuvataidetta, satujen kuvituksia ja asusuunnitelmia.

Mökki Galleria auki kesä-elokuussa ti–pe klo 10–16. Näyttely vaihtuu kuukausittain. Kesäkuussa Pop up -kahvila ti–ke klo 13–15.