Kaarinan Yrittäjät jakaa koronatukea 23 yritykselle

0
Kaarinan Yrittäjät jakoi 20 000 euroa koronatukea. Arkistokuva.

Kaarinan Yrittäjät jakaa 20 000 euroa tukea koronaepidemiasta kärsiville jäsenyrityksilleen. Yrittäjäyhdistys päätti koronatuen saajista maanantaina kokouksessaan. Hakemuksia tuli kaikkiaan 28, joista 23 paikalliselle yritykselle myönnettiin tukipaketti. Kaarinan Yrittäjät on päättänyt, ettei tuen saaneita yrityksiä kerrota julkisuudessa.

Ehtona tuen saamiselle oli, että tuen hakija on ollut Kaarinan Yrittäjät ry:n jäsen vuoden 2020 alusta alkaen ja jäsenmaksu on suoritettu. Yrityksen taloudellinen tilanne ja liikevaihto ovat heikentyneet koronavirusepidemian vuoksi 16.3.2020 jälkeen, eikä yritys ole ollut taloudellisissa vaikeuksissa ennen koronaviruksen aiheuttamia rajoitteita.

Kaarinan Yrittäjien puheenjohtaja Karoliina Heiskanen pitää maanantaista päätöstä merkittävänä.

– Tämä oli varmasti Kaarinan Yrittäjien historian merkittävin päätös. Hallitus ja tukitoimikunta työskenteli asian suhteen ripeällä aikataululla ottaen huomioon sen, että jokainen meistä on myös yrittäjä ja vallitseva tilanne kosketti meitäkin.