Kaarinassa ei uusia koronatartuntoja

0
Koronatilanne on pysynyt edelleen rauhallisena. Arkistokuva Riitta Salmi

Kesäkuun alussa puretut rajoitukset eivät näytä lisänneen koronatartuntoja merkittävästi. Kaarinassa ei ole viikon aikana todettu yhtään uutta koronatartuntaa. Viime viikolla vahvistettuja koronatapauksia oli 14.

Kaarinan terveyskeskussairaalan toinen osasto muutettiin keväällä infektio-osastoksi, jonne keskitetään koronapotilaiden hoito. Kaarinan terveyskeskuksen avosairaanhoidon ylilääkärin Rita Arjosen mukaan osastolla ollaan edelleen valmiudessa, mutta juhannuksen jälkeen tilannetta katsotaan mahdollisesti uudelleen.

Koronavirusnäytteitä otetaan edelleen Kaarinan terveyskeskuksen drive-in -näytteenotossa, mutta aukioloaikoja on supistettu. Kaarinan terveyskeskuksen drive-in on auki joka arkipäivä kello kello 8–12. Jos kärsii koronaan viittaavista oireista, terveyskeskukseen kannattaa olla yhteydessä siis heti aamulla.