Kaarinassa yksi uusi koronatartunta

0
Kaarinan terveyskeskuksessa on edelleen rauhallista. Viime viikolla todettiin yksi uusi koronatartunta. Arkistokuva

Kaarinassa todettiin viime viikon lopussa yksi uusi koronatartunta. Kaarinan terveyskeskuksen avosairaanhoidon ylilääkärin Rita Arjosen mukaan koronaan sairastunut kaarinalaishenkilö on pärjännyt ainakin toistaiseksi kotihoidossa. Arjonen kertoi maanantaina, että tartunnan saaneen kontaktit on selvitetty ja tartuntaan mahdollisesti altistuneille ilmoitettu.

Kaarinassa on todettu nyt kaikkiaan 15 koronatapausta. THL:n tilastoissa näkyi alkuviikolla virheellisesti, että Kaarinassa olisi todettu 17 tartuntaa. Osa Kaarinan tartunnoista oli Arjosen mukaan merkitty THL:n tilastoihin vahingossa kahteen kertaan. Edellinen positiivinen koronavirustartunta havaittiin Kaarinassa kesäkuun alussa.