Kuusikymppinen mies kaatui humalassa mopolla

0

Poliisipartio tavoitti lauantai-iltapäivällä kuusikymppisen miehen mopoilemasta humalassa Piikkiössä Kolamäentiellä. Mies oli ajanut päihtyneenä ja kaatunutkin. Puhallustesti antoi tulokseksi 1,03 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Aiemmin samana päivänä poliisipartio pysäytti VT1:llä Piispanristin kohdalla Turun suuntaan kovaa vauhtia ajaneen naisen. 26-vuotias nainen ajoi 134 kilometrin tuntivauhtia satasen rajoitusalueella. Naiselle tehty puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lauantai-iltapäivänä kuusikymppinen mies kaahasi moottoripyörällään yli 200 kilometrin tuntivauhtia. Poliisi mittaisi VT1:llä Raadelman rampista moottoritielle ajaneen moottoripyörän nopeudeksi 201 km/h. Alueella on 120 km/h -rajoitus. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.