Mikko Aaltosesta kokoomuksen valtuustoryhmän uusi puheenjohtaja

0
Mikko Aaltonen (kok.) on Kaarinan kaupunginhallituksen uusi puheenjohtaja.

Kaarinan Kokoomus valitsi sunnuntai-iltana kokouksessaan valtuustoryhmälleen uuden puheenjohtajiston. Kaarinan suurimman valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Mikko Aaltonen ja varapuheenjohtajaksi Janne Aso . Valtuustoryhmän sihteerinä jatkaa Tero Kuusisto .

Puheenjohtajan paikka vapautui Sanna Vauranojan ilmoitettua aiemmin luopuvansa puheenjohtajuudesta.

– Ehdokkaita puheenjohtajistoon oli useampia. Se osoittaa, että ryhmä on aktiivinen ja vastuuta halutaan kantaa. Vaalikauden aikana Kaarinassa on tultu jo pitkä harppaus eteenpäin poliittisessa keskustelukulttuurissa. Tästä on hyvä jatkaa. On aivan selvää, että loppukaudesta tulee poikkeuksellisen haastava ja yhteistyön merkitys kasvaa entisestään. Nyt todella kysytään yhteen hiileen puhaltamista koko Kaarinassa. Rohkeutta vaikeidenkin ratkaisujen tekemiseen pitää nyt löytyä, Aaltonen näkee.