Pahimus: Uusi slogan

0

Viime viikolla rankattiin Suomen yrittäjäystävällisimmät kunnat. Pahimus raivasi jo palstatilaa lehdestä ja odotteli, milloin sähköpostiin kilahtaa perinteinen mitalitiedote Kaarinan kaupungilta, vaan hiljaista oli. Sen sijaan naapurissa Liedossa kilisteltiin jo maljoja.

Syykin selvisi. Useana vuonna kuntavertailussa loistanut Kaarina ei pärjännyt tänä vuonna kisassa.

Torstaina tuli sentään tiedote Varsinais-Suomen Yrittäjiltä. Tiedotteen lopussa oli listattu Varsinais-Suomen kunnat paremmuusjärjestyksessä. Kaarina oli sijalla seitsemän. Ohi menivät Liedon lisäksi muun muassa Paimio, Laitila ja Aura. Kaarinan tulos ei ole ollenkaan huono, mutta ymmärtäähän sen, ettei tunnu hyvältä hävitä Paimiolle.

Kaarinassa ei ole syytä vaipua epätoivoon. Kaikkihan tietävät, ettei voitto ole tärkein, ja Kaarinan tulos oli keskivertoa parempi, eivätkä tällaiset kyselyt mitään merkitse.

Varmuuden vuoksi Pahimus kuitenkin suosittelee, että kaupungin epävirallinen slogan ”Yrittäjäystävällinen Kaarina” muutetaan väliaikaisesti muotoon ”Yrittää olla ystävällinen – Kaarina”, niin ei tule luvattua liikoja.

Ylimääräiset kirjaimet voidaan poistaa sitten, kun voitto taas osuu kohdalle. Tähdätään siihen, että ensi vuonna ollaan taas mitaleilla.